FacebookTwitterLinkedIn

Gastenverblijf

Samen in Vogtland is een groepsaccommodatie in Duitsland met kwaliteit. Ideaal voor een familieweekend of een conferentie. Het bevindt zich in een voormalig hotel met uitzicht op de stad en kent dan ook vele van de gemakken van een hotel: aparte kamers met eigen tv, douches en sanitair, een bar waar u samen kunt genieten van de avond. Als er tevens kinderen mee zijn, dan is er een leuke kamer waar uw kinderen zich kunnen vermaken, terwijl de anderen gebruik maken van de entertainment voor de volwassenen.

Voor de meer praktische zaken is er bijvoorbeeld de grote keuken waar u samen kunt koken. Mocht u net wat meer luxe willen is het mogelijk om de diners door een lokaal restaurant te laten verzorgen en bieden wij de mogelijkheid een schoonmaker in te huren die tevens de was voor u kan doen. Voor eventueel aanvullende wensen of vragen tijdens uw verblijf kunt u de huismeester benaderen, die u verder tijdens het verblijf ongestoord zal laten genieten.

Tussen de grote ruimtes bevinden zich nog aparte heren- en damestoiletten. Aangrenzend tegen de eetzaal aan ligt de keuken met opslagruimte. De keuken biedt voldoende gelegenheid om in het hotel voor groepen te koken.

Er zijn meerdere kookpitten, een grote oven en combi magnetron. Tevens staan er koelkasten en een vaatwasser.

Bij de huismeester kunt u vragen naar de bordspelen, CD’s, DVD’s, poolballen en dartpijltjes.

Er zijn vijf kinderstoelen, een kinderwagen en een wandelwagen aanwezig. Laat het ons weten indien u hiervan gebruik wilt maken.

Kortom in deze groepsaccommodatie is alles aanwezig voor een heerlijk onvergetelijk verblijf.